Word een tomeloos excellente leider!

Heb jij het lef om jezelf bij de lurven te grijpen en vanaf nu naar het andere brein te gaan luisteren? Wil jij een extreem excellente leider zijn en durf je je denkbrein thuis te laten, ook als het spannend wordt? Dan is dit jouw training!

Uniek model voor succes

Leiders luisteren naar hun teamleden, naar hun collega’s alsof die met hun denk-brein praten en beslissen. Maar besluiten vallen altijd in het emotionele brein. Dáárnaar luisteren en handelen maakt mensen gelukkig en doet je prestaties omhoog schieten.

Er zijn natuurlijk honderden verander- en organisatiemodellen, tientallen methodieken en tig managementtrainingen, maar zolang je het unieke luistermodel niet hanteert zal succes altijd uitblijven. 

Opzet en data

Er zijn twee trainingen gepland: één in de kerstvakantie, als je alle tijd hebt. En één begin januari, voor als je het nieuwe jaar met een frisse insteek wilt beginnen. Een mooier kado kan je jezelf en je medewerkers niet geven!

Twee startdata

De training beslaat 2 dagdelen + een reflectie-sessie na drie maanden.

Dinsdag 29 december en woensdag 13 januari + reflectiesessie af te spreken in de groep

    van 9.30 tot 14.00 uur

Woensdag 6 januari en dinsdag 19 januari + reflectiesessie af te spreken in de groep

    van 9.30 tot 14.00 uur

De training kost 1500 euro voor de twee dagdelen en de reflectiesessie.

Opzet

Aan ieder e-book uit de reeks is een specifieke training van 2 dagdelen gekoppeld. De volledige reeks bestaat dus uit 4 keer 2 dagdelen. Iedere training is ook los te volgen plus reflectiesessies. Aan iedere training kan – als je daarvoor kiest – een compact coachingspakket worden gekoppeld van 3 sessies van een uur voor in totaal 450 euro. Het compacte coachingspakket is alleen af te nemen door mensen die een training Extreem Succesvol Leiderschap hebben gevolgd.
Om de training optimaal succesvol voor jou te maken, geldt een minimum aantal deelnemers van 4 en een maximum aantal van 8 personen.

 

Wie ben je als je ‘Extreem Succesvol Leiderschap’ hebt gevolgd?

De Training ‘Extreem Succesvol Leiderschap’ gaat dieper in op hoe je vormgeeft aan werkelijke aandacht hebben voor wat je werknemer nodig heeft, zodat je er ook naar kunt handelen en zo de topresultaten halen die je graag wilt wegzetten.

Wie je bent als je deze training hebt gevolgd:

    • Je staat stevig in je leiderschap.
    • Je bent iemand die naar de diepere lagen kan luisteren, wat er werkelijk omgaat, bij anderen én bij zichzelf.
    • Je bent een mooi mens, je bent een gelukkiger mens.
    • Je bent zo’n leidinggevende die iedere medewerker wel zou willen hebben.

Kom ik in aanmerking?

Voor deze training moet je lef hebben. Je wordt niet de excellente leider door hetzelfde te doen als wat je nu doet. Je zal het dus aan moeten gaan, jezelf bij de lurven grijpen en het vanaf nu oprecht anders gaan doen. Hoe je dat effectief kunt doen, ga ik je leren in mijn training ‘Extreem Succesvol Leiderschap’. Wil jij serieus een leider met aandacht zijn en zo met jouw team de beste resultaten halen? Wees dan van harte welkom en meld je aan!

Wil jij een unieke leider zijn en heb je het lef?

Schrijf je dan nu in voor de training ‘Extreem Succesvol Leiderschap’!

Ja, ik ga ervoor! Ik meld me aan voor de training 'Extreem succesvol leiderschap'

Markus van Alphen

is uw trainer in de training ‘Extreem Succesvol Leiderschap’.

Expertise

Markus van Alphen is leiderschapspsycholoog, docent Organisatiepsychologie en trainer Persoonlijke Effectiviteit.

Auteur van vele boeken

Markus heeft ondermeer op het onderwerp psychologie belangrijke boeken geschreven. Vooral zijn boek Gespreksvaardigheden geeft inhoud aan deze training ‘Extreem Succesvol Leiderschap’.

Het boek is geschreven voor HBO- studenten en de kennis is vertaald naar de specifieke rol van leiders. Jouw rol dus.

De rol waarin jij zit

Markus kent de rol van leidinggevende vanuit zijn directeurschap van zijn eerdere bedrijf DVA Consulting Engineers waar hij ruim 30 mensen in dienst had. Nu is hij oprichter en eigenaar van Bureau De Excellente Organisatie.
Markus begrijpt de rol waarin jij zit, wat moeilijke en makkelijke medewerkers, hoe je met weerstand omgaat en vooral: hoe je het beste uit iedereen kan halen, inclusief jezelf.

Meer weten over Markus’ expertise?

Kijk op LinkedIn

Of kijk op Markus’ website